Schaeffler Special Machinery представляє інноваційні системи 3D-друку

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 30 червня 2023

Schaeffler Special Machinery, підрозділ спеціального машинобудування групи Schaeffler, демонструє портфель готових виробничих систем на провідній міжнародній виставці інтелектуальної автоматизації та робототехніки automatica 2023 в Мюнхені. Нова система 3D-друку є ключовим продуктом стенду: унікальна концепція високоточного виробництва 3D-друкованих деталей, що складається з комбінації металів і кераміки, буде доступна з 2024 року. «Наша нова системна концепція для 3D-друку є важливою віхою в інтеграції процесів адитивного виробництва в наші виробничі лінії, — сказав Бернд Волленік, старший віце-президент Schaeffler Special Machinery. — Це рішення дозволить клієнтам використовувати інноваційні комбінації матеріалів та забезпечить вищий ступінь гнучкості в дизайні продуктів та інструментів».

Як приклад виробничих концепцій у сфері електромобільності дочірня компанія Schaeffler демонструє ряд рішень, наприклад, систему для виробництва комбінованих систем електричної осі, що включає електродвигун, трансмісію та блок силової електроніки.

Також на виставці представлені рішення для виробництва акумуляторів, які також користуються великим попитом. «Ми вже досягли успіху в реалізації проектів для зовнішніх клієнтів у сфері е-мобільності для зростаючого міжнародного ринку акумуляторів», — прокоментував Бернд Волленік і додав: 
«Наше портфоліо виробничих концепцій для понад 10 000 різних продуктів орієнтоване на клієнтів у різноманітних галузях. Минулого року ми розширили цей список клієнтів, включивши в нього відомих виробників акумуляторних систем, медичної техніки, споживчих товарів і рішень для електронної мобільності. Ми забезпечуємо все: від ідеї та першої концепції системи до стабільного серійного виробництва. Як повноцінна дочірня компанія Schaeffler Group, ми виступаємо за інновації та креативне проектування, а також використовуємо виробниче ноу-хау та обширний досвід цифровізації».
Компанія Schaeffler Special Machinery, головний офіс якої знаходиться в Ерлангені, Німеччина, виробляє системи складання, системи тестування, верстати і обладнання для транспортування.

Schaeffler Special Machinery запрошує відвідати свій стенд 311 у залі A5 на виставці automatica в Мюнхені з 27 по 30 червня. Промисловий підрозділ Schaeffler також бере участь у виставці automatica і представить повне портфоліо рішень для робототехніки в залі B5 на стенді 111.

Концерн Schaeffler Group займає провідне місце в автомобілебудуванні, промисловості і авіакосмонавтиці завдяки своїм відомим маркам INA, FAG і LuK. Концерн пропонує понад 40 тисяч найменувань продукції масового виробництва під торговими марками INA і FAG, які використовуються більш ніж в 60 секторах промисловості.
Наріжним каменем групи стала компанія INA, яку заснували брати Вільгельм і Георг Шеффлер в 1946 році в німецькому місті Херцогенаурах. Успіх до компанії прийшов в 1949 році після того як Георг Шеффлер розробив сепаратор голчастого роликопідшипника.
У 2015 році продажі групи склали понад 13 мільярдів євро. Група дає роботу 84 тисячам співробітників в 200 компаніях в 50 країнах світу.
Підготовлено за матеріалами Schaeffler