Schaeffler розширює виробництво електромобільних рішень у Америці

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 29 лютого 2024

Концерн Schaeffler оголошує про розширення своєї діяльності в США з  нових виробничих потужностей, зосереджених на виробництві електромобільних рішень. Schaeffler інвестує понад 230 мільйонів доларів США в будівництво нових виробничих потужностей, розташованих в Дуврі, штат Огайо. 

Будівництво нового заводу розпочнеться в середині 2024 року з орієнтовним завершенням у третьому кварталі 2025 року. 

«Новий завод відіграватиме ключову роль у формуванні нашого майбутнього в американському регіоні, — сказав Марк Макграт, виконавчий директор Schaeffler Americas. — Наше нове підприємство в Дуврі, штат Огайо, спрямоване на просування інноваційної продукції. Ми впроваджуємо найсучасніші виробничі процеси, а також екологічні практики».

Нове підприємство вироблятиме продукцію за передовими технологіями, використовуючи розроблені та виготовлені Schaeffler інструменти та обладнання. Продукція включає в себе електричні осі. Окрім інновацій, сталий розвиток є основою діяльності Schaeffler. На новому об’єкті застосовуватимуться екологічно чисті методи, які відповідають зобов’язанням компанії щодо екологічної відповідальності та досягнення кліматичної нейтральності до 2040 року.

До 2032 року на новому підприємстві буде створено приблизно 450 робочих місць. Посади включають виробничих операторів (складання, зварювання та ЧПК), обробників матеріалів, керівників виробництва, інженерів, техніків з технічного обслуговування, техніків, спеціалістів з якості та іншого персоналу.

Schaeffler прагне сприяти інноваціям та досвіду та інвестувати у виробництво нового покоління. Партнерські відносини з місцевими технічними коледжами забезпечать надійний набір кадрів і нададуть спільноті можливості як учнівства, так і попереднього навчання.

Schaeffler сподівається на розвиток позитивних відносин з містом Дувр і округом. У рамках своїх зобов’язань в Огайо компанія Schaeffler нещодавно завершила розширення заводу у Вустері для виробництва електродвигунів і компонентів для систем електричної трансмісії. Концерн Schaeffler також оголосив про розширення співпраці з Університетом штату Огайо (OSU) для створення нового науково-дослідного центру акумуляторних елементів, який відкриється у 2025 році.

Компанія Schaeffler має 15 заводів в американському регіоні, включаючи виробничі підрозділи США в Огайо, Південній Кароліні, Міссурі та Коннектикуті, і протягом останнього десятиліття зробила значні інвестиції в цей регіон. США є ринком стратегічного зростання для світового виробника.

Клаус Розенфельд, генеральний директор Schaeffler AG, підсумував: «Ми переконані, що тенденція до зростання електрифікації збережеться. Беззаперечно, Schaeffler може отримати вигоду від свого технологічного лідерства в гібридних і паливноефективних технологіях, зокрема в США. Виходячи з цього, ми прагнемо підтримувати наших клієнтів у досягненні цілей щодо скорочення викидів і реалізувати наші амбіції для розвитку і зростання».

Концерн Schaeffler Group займає провідне місце в автомобілебудуванні, промисловості і авіакосмонавтиці завдяки своїм відомим маркам INA, FAG і LuK. Концерн пропонує понад 40 тисяч найменувань продукції масового виробництва під торговими марками INA і FAG, які використовуються більш ніж в 60 секторах промисловості.
Наріжним каменем групи стала компанія INA, яку заснували брати Вільгельм і Георг Шеффлер в 1946 році в німецькому місті Херцогенаурах. Успіх до компанії прийшов в 1949 році після того як Георг Шеффлер розробив сепаратор голчастого роликопідшипника.
У 2015 році продажі групи склали понад 13 мільярдів євро. Група дає роботу 84 тисячам співробітників в 200 компаніях в 50 країнах світу.
Підготовлено за матеріалами Schaeffler