NSK Europe відкриває виробництво лінійних напрямних у Нідерландах

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 10 травня 2024

Європейські користувачі провідних у своєму класі лінійних напрямних NSK тепер можуть скористатися перевагами нового сучасного обладнання на виробництві NSK у Нідерландах. Розташований у Європейському дистриб’юторському центрі компанії в Тілбурзі, завод вартістю 1,6 мільйона євро підвищить рівень обслуговування клієнтів на ключових європейських ринках, включаючи Німеччину, Францію, Італію та інші країни.
Церемонія відкриття відбудеться 15 травня 2024 року. Ця подія, яка включає екскурсії по заводу, демонстрації та презентації, є важливою віхою на шляху компанії до досконалості у виробництві. Незважаючи на те, що NSK Europe вже має виробництво лінійних напрямних на своєму заводі в Ньюарку, Великобританія, проект у Тілбурзі допоможе оптимізувати рівень обслуговування компанії для цих популярних продуктів по всій материковій Європі.

Едуардо Родрігес, директор Seiki MU Linear Motion і директор сектору промислових послуг у NSK Europe, сказав: «Оскільки клієнти з усієї Європи вимагають швидшої доставки та часу відповіді, новий завод у Тілбурзі дозволить нам постачати лінійні напрямні в будь-яку точку континенту дуже швидко. Розташоване в самому центрі Європи підприємство в Тілбурзі потроює наші наявні потужності, і, маючи гарантовану якість, ми маємо кращі можливості, ніж будь-коли, швидко реагувати на потреби клієнтів».

Відкриття заводу в Тілбурзі означає, що NSK може запропонувати семиденний термін доставки в будь-яку точку Європи. Це відповідає вимогам клієнтів, які використовують ці високоякісні продукти, особливо тих, хто виробляє автоматизовані системи обробки, пакувальне обладнання. У таких сферах важко точно спрогнозувати продажі, тому виробники часто замовляють лінійні напрямні в короткий термін. Швидка відповідь від NSK має першорядне значення.
На заводі в Тілбурзі виробнича група експертів NSK Europe може різати лінійні напрямні на власну довжину, додавати фаски до рейок, шліфувати рейки, змінювати попереднє натягування, збирати рейки, лазерно маркувати, мити продукти та надавати провідні в галузі послуги пакування, щоб запобігти будь-якому потенційному пошкодженню під час транспортування. Після досягнення повної потужності підприємство, акредитоване за стандартом ISO9001, досягне продуктивності понад 1000 штук на тиждень. Це хороші новини для користувачів лінійних продуктів NSK, як кулькових, так і роликових рішень. Наприклад, все більше виробників користуються перевагами лінійних кулькових напрямних серії NH/NS, які пропонують у 1,3 рази вищі показники динамічного навантаження та вдвічі більший термін служби, ніж у звичайних напрямних. 

Лінійні роликові напрямні NSK серії RA забезпечують тривалий термін експлуатації та високу навантажувальну здатність. Користувачі також отримують переваги від високої стійкості до пилу та роботи без обслуговування, тоді як оптимальний розмір ролика забезпечує високі показники жорсткості та зниження вібрації.

Працюючи разом із новим заводом у Тілбурзі, існуюче виробництво лінійних напрямних  NSK у Ньюарку продовжить обслуговувати клієнтів у Великобританії та Ірландії.

Японська корпорація NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha), лідер з виробництва підшипників та інших деталей машин, застосовує технології, розроблені протягом столітньої історії компанії. За даними 2015 року група NSK Group налічує 31 тисячу співробітників, 213 підприємств та представництв у 30 країнах світу та виробляє 2,2 мільярди підшипників на рік. За даними на березень 2016 року, оборот NSK склав 975 мільярдів ієн. У 1963 році відкрилася перша філія NSK у Європі: у німецькому місті Дюссельдорф. У 1976 році запущено перший європейський завод у Петерлі (Великобританія). NSK Europe налічує 3500 працівників.
Фото: NSK