Найбільший у Кореї виробник підшипників святкує ювілей

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 1 червня 2023

Schaeffler Korea Corp., найбільший постачальник підшипників ковзання для автомобільного та промислового секторів у Південній Кореї, святкує 70-річчя бізнесу в країні 1 червня.
На відміну від інших світових виробників підшипників, які ведуть бізнес у Кореї, більше 80% клієнтів компанії є місцевими фірмами. Виробник зосередився на побудові міцних партнерських відносин у країні, одночасно постачаючи продукцію автогігантам, таким як General Motors Co. (GM) і Mazda Motor Corp., як сказав президент корейської філії Лі Бьон Чан під час інтерв’ю The Korea Economic Daily.

Schaeffler AG увійшла в Корею, придбавши місцеву компанію Shinhan Bearing Industry Co., і стала провідним постачальником підшипників у країні для автомобільної, електронної та машинобудівної промисловості.
Корейська філія управляє заводами, логістичними центрами та науково-дослідними інститутами з приблизно 1660 працівниками. Минулого року виробник отримав близько 1,2 трлн вон ($907,4 млн) доходу.

Schaeffler Korea отримувала нагороду GM Supplier Quality Excellence Award дев’ять років поспіль до 2021 року. Заводи в Чханвоні, Чонджу та Ансані в країні отримували нагороду за якість в 2012, 2016 та 2021 роках.
Компанія Schaeffler Korea поставила перед собою три головні цілі щодо інновацій у виробництві: розробка деталей і систем для гібридних автомобілів; виробництво осей для високопродуктивних електромобілів; і налаштування смарт-обладнання для виробничих ліній.
«Наші підшипники необхідні для виробництва чіпів, в автомобільній та авіаційній промисловості. Ми будемо стимулювати інновації у нашому виробництві підшипників, щоб процвітати і після 100 років бізнесу в Кореї», —  сказав Лі Бьон Чан.

Концерн Schaeffler Group займає провідне місце в автомобілебудуванні, промисловості і авіакосмонавтиці завдяки своїм відомим маркам INA, FAG і LuK. Концерн пропонує понад 40 тисяч найменувань продукції масового виробництва під торговими марками INA і FAG, які використовуються більш ніж в 60 секторах промисловості.
Наріжним каменем групи стала компанія INA, яку заснували брати Вільгельм і Георг Шеффлер в 1946 році в німецькому місті Херцогенаурах. Успіх до компанії прийшов в 1949 році після того як Георг Шеффлер розробив сепаратор голчастого роликопідшипника.
У 2022 році продажі групи склали понад 15,8 мільярдів євро. Група дає роботу 84 тисячам співробітників в 200 компаніях в 50 країнах світу.
Підготовлено за матеріалами Schaeffler