Підшипники NBVO з'являться на China Homelife Indonesia 2024

  • Автор : Автопромпідшипник
  • 22 травня 2024

Міжнародну промислову виставку Homelife Indonesia буде відкрито з 4 по 7 червня 2024 року в Джакарті, в Індонезії. Ningbo NBVO Seiko Bearing Co., Ltd., китайський виробник підшипників, запрошує відвідувачів завітати до стенду A2F107. Місце проведення виставки: експоцентр Jakarta International Expo (JIExpo). 

Ningbo NBVO Seiko Bearing Co., Ltd. спеціалізується на виробництві малошумних, високоточних мініатюрних кулькових підшипників. Підприємство також виробляє підшипники з нержавіючої сталі та кулькові підшипники EMQ, гібридні кулькові підшипники. У дослідницьких лабораторіях компанії продукція контролюється відповідно до стандартів IATF 16949 та ISO 9001. Підшипники відповідають усім вимогам на найвищому світовому рівні з точки зору точності та терміну служби.
Участь у промисловій виставці є важливою можливістю для Ningbo NBVO Seiko Bearing Co., Ltd. розширити впізнаваність свого бренду та частку ринку, а також надавати більш комплексні, професійні та ефективні послуги іноземним клієнтам. Ningbo NBVO Seiko Bearing Co., Ltd. розвивається та впроваджує інновації та надає клієнтам якісні підшипникові продукти та технічні послуги.

Ningbo NBVO Seiko Bearing Co., Ltd. є професійним виробником радіальних кулькових підшипників і постачальником мініатюрних кулькових підшипників, виробництво розташоване на узбережжі Східно-Китайського моря. Це сучасне підприємство, що спеціалізується на виробництві високоточних, малошумних, надійних підшипників. Продукція широко використовується в автомобільній, медичній, харчовій, хімічній та інших галузях промисловості. 
Фото: Nbvo-bearing